українська

uk keyboard_arrow_down

русский

ru

Як правильно підібрати вхідні броньовані двері

23 жовтня 2020

arrow_backназад

Ціна на вхідні двері залежить від дуже багатьох чинників і пояснюється це тим, що сам виріб, такий як вхідні двері, може бути виконаний різними виробниками, в різних виконаннях та матеріалах, використовуючи різноманітну фурнітуру і т.д.

Для того щоб хоча б приблизно уявити майбутню ціну дверей потрібно визначитись яку ціль будуть мати ваші вхідні двері:

  • естетичний вигляд
  • стійкість до грубої сили
  • теплоізоляція
  • звукоізоляція
  • захист від інтелектуальному зламу
  • протизламна конструкція дверей, наявність в них замків

Кожна з усіх цих характеристик має декілька варіантів виконання, від простішого до складнішого і відповідно - це все буде впливати на кінцеву вартість вхідних дверей. Беручи до уваги найбільш потрібну Вам характеристику підсилюючи її технічним виконанням можна здешевити виріб на чомусь іншому. Наприклад головніше для Вас - це захист від зламу, тоді можна поставити дорогі замки і зекономити на естетиці. 

Оцінка якості встановлення вхідних дверей

Придбавши вхідні двері не варто займатися «самодіяльністю», тобто пробувати встановити такі двері самостійно. Та навіть запросивши майстрів, контроль за виконанням монтажу буде необхідним.

Для того аби перевірити на скільки якісно виконані роботи, відкрийте двері на 90°, потім на 45° та 15°. Полотно не повинне зміщуватися у будь-якій позиції. Закривання дверей має бути легким. Роботу замків тестуйте, як при закритих дверях, так і при відкритих. Механізм має спрацьовувати легко, ніякого притискання дверей при цьому відбуватися не повинно.

Компанія «Мавіс» пропонує Вам ціни виробника та весь спектр послуг!

Чекаємо на Вас!